• Įmonėms kurios draudžiasi

    ATRADIUS

    Čia yra pateikiama informacija įmonėms, kurios yra sudariusios prekinių kreditų draudimo sutartis su Atradius. Susipažinsite su aktualiausiomis naujienomis iš Atradius. Taip pat pateikiami išaiškinimai ir patarimai kaip būtina elgtis Jūsų pirkėjams vėluojant, prašant nukelti mokėjimo terminus ir pan. Paaiškinamos kitos svarbios draudimo sutarties sąlygos.

    Toliau
  • Įmonėms kurios draudžiasi

    COFACE

    Čia yra pateikiama informacija įmonėms, kurios yra sudariusios prekinių kreditų draudimo sutartis su Coface. Susipažinsite su aktualiausiomis naujienomis iš Coface. Taip pat pateikiami išaiškinimai ir patarimai kaip būtina elgtis Jūsų pirkėjams vėluojant, prašant nukelti mokėjimo terminus ir pan. Paaiškinamos kitos svarbios draudimo sutarties sąlygos.

    Toliau
  • Įmonėms kurios draudžiasi

    CREDENDO

    Čia yra pateikiama informacija įmonėms, kurios yra sudariusios prekinių kreditų draudimo sutartis su Credendo. Susipažinsite su aktualiausiomis naujienomis iš Credendo. Taip pat pateikiami išaiškinimai ir patarimai kaip būtina elgtis Jūsų pirkėjams vėluojant, prašant nukelti mokėjimo terminus ir pan. Paaiškinamos kitos svarbios draudimo sutarties sąlygos.

    Toliau
  • Įmonėms kurios draudžiasi

    EULER HERMES

    Čia yra pateikiama informacija įmonėms, kurios yra sudariusios prekinių kreditų draudimo sutartis su Euler Hermes. Susipažinsite su aktualiausiomis naujienomis iš Euler Hemes. Taip pat pateikiami išaiškinimai ir patarimai kaip būtina elgtis Jūsų pirkėjams vėluojant, prašant nukelti mokėjimo terminus ir pan. Paaiškinamos kitos svarbios draudimo sutarties sąlygos.

    Toliau
  • ICBA Baltic naujienos ir publikacijos

    Teikdama integruotas pirkėjų įsiskolinimų valdymo paslaugas Kreditų draudimo brokeris/ICBA Baltic komanda padeda įmonėms siekti tvarios verslo plėtros. Dirbdami profesionaliai ir nuolat tobulėdami, siekiame meistriškai teikti finansų paslaugas ir būti patikimu ilgalaikiu partneriu. Susipažinkite su aktualiausiomis naujienomis ir publikacijomis.

    Toliau
Sekite naujienas
Kontaktinė informacija Baltijos šalyse
Užklausa
Norėdami gauti papildomos informacijos, užpildykite žemiau pateiktą formą ir mes su Jumis greitu laiku susisieksime.
The message has been succeessfully sent
Send another message
Group 12
The message has been succeessfully sent
Send another message